30 Ocak 2010 Cumartesi

Balıklar Yapıyoruz

Gordion AVM'de sömestr boyunca çocuklar için çok güzel aktiviteler oluyor. Hoş bir sanat atölyesi açmışlar. Çocuklara hergün kağıttan boş balıklar veriyorlar. Ve çocuklar hergün belirlenen farklı bir konseptle bu balıkları kendileri yapıyorlar. Bir gün ebru ile, bir gün üstüne renkli kağıtlardan yapıştırarak, bir gün pastel boya ile bir gün suluboya ile ve daha hatırlayamadığım çeşit çeşit. Hafta içi öğleden akşama kadar her saat bir aktivite var.. Çocuklar çok güzel vakit geçiriyorlar. Ben Ela'yı vakit buldukça götürmeye çalışıyorum.

Resimler Cuma günkü aktiviteden. Konsept renkli kağıtları yapıştırarak yapmaktı.. Ela baya daldı yaparken. En çok da yapıştırma olayını sevdi. Aşağıdaki fotoğrafta da çocukların balıklarını sergiledikleri duvarın fotoğrafı var. Çocuklar hergün eğlenmeli.

4 yorum:

Burcu dedi ki...

Balıkları görmedim bu konuda yorum yapamam ama dün Ela çok şıktı. Ah bir kızım olsa, ona satın alacağım elbise tam anlamıyla dün Ela'nın üzerinde olandan olurdu kesin...

Eko Anne dedi ki...

Ah çok teşekkür ederiz. İnşallah birgun bir de kızın olur. Eminim guzel giydirirsin.

Güneş Akay dedi ki...

Balıklar çok güzell, bu tarz atölyeler çok faydalı oluyor, benimde araştırmam lazım..

ZeyNes dedi ki...

Çok hoş bir aktivite gerçekten, Gymboree'nin deneme dersine gitmiştik, orada da benzer şeyler yaptılar, ama renkli kağıtlarla birlikte ponponlar,tüyler...vardı.Özellikle yapıştırma kısmına Zeynep'te bayılmıştı.