17 Haziran 2011 Cuma

Havuz Sefası

* Antalya günlerimiz devam ediyor. Çocukların keyfi yerinde. Hem de çok yerinde. Sabah denize giriyorlar, öğleden sonra havuza. Havuz derken işte şu resimlerde gördüğünüz kovalar yani. Kişisel havuzları. Atıyoruz kuzuları havuza. Valla ben de kişisel havuzuma ayaklarımı sokuyorum. Havalar ısınmaya başladı.
* Coca kişisi geçen hafta geldi, 4 gün kaldı gitti. Valla herkes birbirini çok özlemiş. Yumuk olduk 4 gün. Acaip maceralı işler yaptık. Bilahare yazıcam, fotoğraflar harika.
* Coca gittiği günün ertesi günü annem geldi. Geldiği gün fırçaladı beni. Annelik yapıcak ya. Akşamüstü Ankara'daki evinden çıktı, uçağa bindi 1 saat oturdu geldi. ''Yoldan geldik bir çorba bile yapmamışsın'' dedi. Şaka herhalde bu. Tutamadım şu çenemi. ''Anne, 1 saat uçakta oturdun geldin sanki 9 saat araba kullandın. Üstelik yemek saatinden sonra düşünemedik valla'' dedim. 118 saat boyunca surat astı. Napalım annemiz. Ama şu bir gerçek ki annemin gelmesiyle benim tatilim başladı yoksa bu tatilden sonra bir tatile ihtiyacım olacaktı. Çocukları bırakıp bırakıp yürüyüşe gidebilmeye başladım. Biraz özgürlük kazandım. Biraz kendime alan. Biraz boş vakit. Şimdi yarın kuzenim geliyor. Onunla da ben gezeceğim ve haftaya artık coca'nın yanına geri döneceğiz. Çok özlüyor herkes birbirini.
* Havalar şeker gibi. Tam istediğim hava. 28*29 civarı. Çok yakında ısınacak biliyorum. Şimdilik her günün tadını çıkarıyorum. Burda hava 33 olunca benim için bitiyor.
* Ece'nin gözünde ciddi bir enfeksiyon var. Uzun bir tedavi verdi doktor. Her saat başı damla damlatıyoruz. Bu gözyaşı tıkanıklığı olayı çok uzadı. Kuzum çok rahatsız. Üstelik de damla yüzünden sürekli rahatsız ediyoruz. Yetmedi öbür gözü de alerjik kanlanıyor. Bu Ece zayıf halka galiba. Ela'nın 3 senede almadığı antibiyotiği 9 ayda bünyesine indirdi.
* Ela, ODTÜ'ye kabul edildi. Eylül'de kreşe başlıyor sonunda. Çok heyecanlıyım. O da çok heyecanlı. Kaldı 3 ay daha Ela hanımla haşır ve de neşir olmak. Sonra artık o da okullu olucak. Ben de Ece ile başbaşa kalıcam.
* Yakında dönüyoruz. Görüşmek isteyenler sıraya girin.

2 yorum:

Limonlu Turta dedi ki...

Biriiiinç! İlk önce biz görüşeceğiz, hiç anlamam valla:)) Sen hele bi gel de...
Ela'nın ODTÜ'ye kabulüne çok sevindim. Bu demektir ki önümüzdeki sene Selin'le birlikte olacaklar:))
Ece'ye de çoook geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda düzelir kuzucuğumun gözleri.
Çok öperim,
ç.

AYÇA dedi ki...

Ece ye maşallah ya kocaman olmuş.gecmis olsun bu arada canım.
Biz siramizi bekliyoruz. Öpüyorum :))