5 Haziran 2011 Pazar

Annem 708 Aylık

Annemin 59 yaşına girmesini Türkiye ve yavru vatanda şölenlerle, gösterilerle kutladık. Kendi çapımızda bir parti bile yaptık. Ece ilk kez alkış yapmayı öğrendi. Çocukları o kadar azdırdık ki ikisi de bütün gece çırpınarak uyanıp durdu.

Ece çok büyüdü değil mi?

Canım annem 3 senedir hayatını bize adadı. Sanki ondan önce bana adamamış gibi konuşuyorum ama son 3 senedir ona ayrı bir minnet borcum var. Hayatımı kolaylaştırdı, kendisini bile değiştirdi. İyi ki doğmuşsun, hiç düşünmüyordun değil mi bu manyak kızının 2 tane çocuk doğuracağını hem de arka arkaya. Hala şaşkınlıktan bizimle ilgileniyorsun. Bıkmadın mı? Git biraz dinlen.

Ne kadar da birbirlerine benzemiyorlar. Ece babasına benziyor. Ela da biraz kardeşime. EE peki ben bu genleri neden kimseye veremedim. İkisi de bana hiç benzemiyor. Kiralık anne gibiyim. Sadece bir rahimmiyim yani. Coca olsa şimdi bu laflarıma çok kızar. Senin onlara verdiklerini kimse veremezdi derdi. Aman geyik işte.

Ela'nın burda ne kadar uykusu geldiği ve bayılmak üzere olduğu anlaşılıyor. Bu partiden önce de 2 saat bisiklete binmişti. Neyse ben burda çocukları yorma yöntemi ile bayıltıp uyutuyorum. Bu arada Antalya'ya yaz geldi. Sıcak gelmeye bile başladı bana.

1 yorum:

Benden Bizden dedi ki...

e donun siz de artik :P
annecigine nice mutlu yillar dliyorum, Allah onlari eksik etmesin basimizdan... ve soylemesen asla inanmam 59 olduguna, masallah cok ama cok genc gosteriyor. sevgiler...