6 Eylül 2010 Pazartesi

Nehir gibi hızlı aktı..

Nehir'in mücadelesini hepimiz okuyorduk. Hep o savaşıyla tekrar iyileşeceğini düşünüyordum. Hergün o küçücük bedenin yaşadıklarını okuyordum. Bizler çocuklarımızın ne kadar sağlıklı, laylaylom büyüdüğünü yazarken onun annesi kısacık 3.5 senelik hayatında sürekli hastanelerde, sürekli umut bekleyen günlerini yazıyordu. Hayat ne kadar ilginç. Nehir çok mücadele etti, çok güzel mücadele etti. Okuduğumdan beri gözyaşlarıma engel olamıyorum, zaten her çocuk ölümü ve hastalığı ile bu hamileliğimde çok gözyaşı döktüm. Nehir melek oldu, orada daha rahat olduğuna eminim. Annesine, babasına, ablasına tüm sevdiklerine sabır diliyorum. İnsanın hayatta ne yaşayacağı gerçekten hiç belli olmuyor. Allah herkesin çocuğuna sağlık versin. Dualarım Nehir'le birlikte. Keşke elden birşey gelse. Kelimelerin yetmediği, konuşmanın gereksiz olduğu biryer burası.

1 yorum:

sib dedi ki...

sevgili esra
normalde blog okumuyorum, arada sevdigim ozledigim yavrularin fotoolarina bakmak icin giriyorum..simdi yazini okudum da, yorum birakmadan edemedim.

ayni seyleri dusunmusuz, inan. icimin en acidigi gunlerden birinde bloglari gezerken cok kotu olmustum; herkes ne kadar laylaylom demistim; sanki benimle dunyanin durmasi gerekiyormus gibi.herseye icten ice kirilmistim..zor atlattim.
ama aslinda durmamasi iyi; cunku geride bir de nehirin ablasi var, sonsuz kederi icinde costurarak yasatan zeynep yeri gelecek kizi ile yine kahkahalara bogulacak: iste bu hayat!
hayat oyle ki insanin aklina gelmeyecek seyleri getiriyor ve bunu yasayacaksin diyor: iyi kotu secimlerin seni getiriyor belki bu noktaya belki de KADER...
hatirliyorum da, cok umutsuz oldugum bi an tanimadigim bir yavrunun bloguna girmistim, kirmizi paltolu ve ruzgar gullu bir kiz fotosu hatirliyorum; gozlerim aglamaktan sis iken o fotodaki iri bir cift goz benim icimi sicacik yapmisti...

sibel eldemir

PS:ela muhtesem olmus, allah uzun omur versin tum bebelere...15 gun kaldi sanirim:)heyecan dorukta olsa gerek...ona blog yapmadinmi?