15 Eylül 2010 Çarşamba

Hala Hamileyim !!!

Bir süre yazı yazamayınca merak eden, arayan çok oldu. Bizi merak eden, arayan herkese çok teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla herkes benden daha heyecanlı, daha merakla bekliyor. Aslında ben hiç heyecanlı değilim. Sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor ama yüzdük yüzdük kuyruğuna da geldik çünkü son haftaya girdik artık.

Bugün kontrolümüz vardı. 39 haftayı bitirdik. Bebeğin kalp atışları gayet iyiydi, suyu da iyiydi, herşey beklememizi söylüyor. Biz de bekliyoruz. Ece 3.550 gr olmuş ben bu hafta kilo almamışım şu an itibariyle 8 kg almış bulunuyorum. Umarım böyle bitireceğim. Gelecek haftaya kadar doğum olmazsa tekrar gideceğiz, tekrar değerlendireceğiz. Benim umudum bu hafta doğum olması ama bu konuda hiç bir kontrolümüz yok ne yazık ki. Bakalım artık geri sayımdayız, Ece ne zaman gelmek istiycek.

Bana gelince artık son 1 hafta itibariyle hayatım gerçekten çok zorlaştı. Büyüyen karnım ve iyice aşağı inen bebek yüzünden her gün bir öncekinden daha uzun geçiyor. Geceleri kasıklarımda ve belimde ağrılar oluyor, kalkıp yatmak koca göbekle dönmek çok zor oluyor. Tuvaletim çok hızla geliyor ve gidene kadar mesanem acıyor. ÜStelik bunların hiçbiri 2 yaşında bir çocuğun sizin tepenize çıkmak istemesini, sizinle oynamak istemesini engellemiyor. Haklı da. Onun suçu değil ki. O yüzden bu sürecin artık daha çabuk bitmesini istiyorum. Türk Telekom şebeke kurmadığı için hala internet sıkıntım var. Bir haftadır Vodafone'un internetinte de sorun olduğu için resmen en bağlantısız zamanlarımı geçiriyorum.

Hazırlıklarımız tamam, artık bu yüzünü göstermeyen bebeğin gelmesini hep birlikte bekliyoruz.

5 yorum:

Burcu dedi ki...

Hadi Ece, hadi ama...

anne kaleminden dedi ki...

sağlıkla al kucağına inşallah, biz de beklemedeyiz :)

elif ada dedi ki...

Senden haber almak ne güzel Esra. Ben de çok merak ediyordum. Bakalım ne zaman gelecek Ece hanım. Hepinize kucak dolusu sevgiler

AYÇA dedi ki...

Dün gece aklıma geldin. Geç diye yarın sabah arayım dedim. Sabah da bugün ne yapacaktım demeye başladım. Şimdi aklıma geldi bak. Bunadım mı ne :) Haberlerini aldığıma sevindim.

Mystic dedi ki...

Az kaldı, Esra; dediğin gibi. Bugün yarın Ece'yi alacaksın kucağına. Düşündüm de şimdi senin gibi olmak istedim: bir bebek alacaksın kucağına, yine yeni yeniden farklı şeyler yaşayacaksın.
Sağlıkla ve kolaylıkla buluşmanızı diliyorum.
Sevgiler.