10 Ocak 2012 Salı

ELA 3.5 Yaşında


Tatlı ilk göz ağrımız Ela Naz artık 3.5 yaşında. Hala pire gibi ordan oraya koşturmakta, hala akıl almaz soruları ile bizi şaşırtmaya devam ediyor. Okulla arası iyi. Çok sıcakkanlı, çok heyecanlı olmaya devam ediyor. Kardeşini kesinlikle hiçbiryere bırakmak istemiyor, ama aynı zamanda onu kıskanıp arıza çıkarıyor. Harika bir yaşda Ela. Onunla vakit geçirmek çok zevkli. Konuşmaları, talepleri ile bizi hep ayakta tutuyor. Geçtiğimiz 6 ay içinde kendi kendine uyuma alışkanlığını da oturtmasıyla hayat standardımız çok değişti. Tekrar tek çocuğa dönmüş gibiyiz. Şu sıra çok sevdiğim yazılarımı aksattığımı biliyorum. Ama en az bunun kadar heyecanlı bir iş üzerinde çalışıyorum. Umarım yakın zamanda yazılarımı da bir düzene koyarım.

Böyle tatlı bir kuzuya anne olduğum için kendimi çok özel hissediyorum. Biliyorum herkesin çocuğu kendine özel. Benim kızım da bana bir tane, çok özel ve çok güzel. Bakalım bundan sonra bizi neler bekliyor.


4 yorum:

NE dedi ki...

okulundan memnun diyorsunuz ela hangi anaokuluna gidiyor söylerseniz cok sevinirim.sizde sanırım cayyolu tarafında oturuyorsunuz bende orda oturuyorumda cok kres anaokulu var o açıdan sordum

Eko Anne dedi ki...

Ela ODTU'nün kreşine gidiyor. Babası ile birlikte gidip geliyorlar. Kreşle ilgili aklımda yazacağım vakit bulamadım.

yadigar olam dedi ki...

Ne guzel.Hersey yolunda :))

cuckan dedi ki...

senin adına çok mutlu oldum, kuzuların birbirne düşkünlüğü de çok önemli bir değer... mutluluğunuz daim olsun:)