16 Ocak 2012 Pazartesi

Ece 16 Aylık

Zaman nasıl bir hızla geçiyor anlamak mümkün değil. Ece bugün 16 aylık olmuş. Yemin ederim 15 aylık olması ile arası birkaç gün gibi bana. Geçtiğimiz ay içinde hem iş çok yoğundu, hem çok ağır hasta olduk sonra zorunlu seyahat derken anlamsız bir hızda kapılmışız gidiyoruz.

Gerçekten kocaman bir bebek oldu. Toddler diyorlar ya İngilizcede, işte ondan ama neden Türkçesi yok anlamış değilim. Gerçekten bu yaşda ne bebekler ne de çocuk. Ece de tam ondan işte. Dediklerimizin çoğunu anlıyor artık. Komutları yerine getirmekten de çok hoşlanıyor. Kutulara birşeyler doldurmak, düzeltilen çekmeceleri babasının bilgisayar çantasına falan aktarmak en hoşlandığı işlerden. Bir de oyuncak pusete oturup kendini itmek çekmek. Evde yağmur çizmeleri ile dolaşmaya da bayılıyor. Öyle böyle büyüyoruz işte. Şu sıra uykusunu da teke düşürdü sayılır. Artık tam bir toddler'ız. Napiim türkçesi yok.




 






3 yorum:

yadigar olam dedi ki...

En sevimli dönemi ne güzel :)

Benden Bizden dedi ki...

Zaman oyle hizli geciyor ki, yetismek mumkun degil. Sanki artik daha da cabuk geciyor ve de. Allah saglik e huzur versin. Nice aylara olsun :)

Di dedi ki...

Nice aylara :)
Ama unutmus olamazsin ;) Corap, turkcesini bulmustu:"yenikuduran".