17 Mayıs 2011 Salı

Kısa Kısa - 17 Mayıs

- Abicim sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olucam. Mı? Yok o kadar uzaklaşamam. Ama neysem Çarşamba itibari ile çoluk çombalak 5 kişi, 4 bavul, 1 ayakkabı çantası, 2 araba koltuğu, bir bebek arabası, bir bisiklet, bir çocuk havuzu, Ela'nın kamyonu, ilaç ve kozmetik çantası, Ela'nın eğlencelik çantası, yiyecek çantamız, 2 bilgisayar çantası, bebekler için 2 sırt çantası, 2 kadın çantası, montlar, yedek kıyafetler hep beraber bir adet arabaya sihir yöntemi ile doluşup Side'ye yola çıkıcaz. 4 adet dişi, bunun 1'i çişini ve kakasını söylemeye şu ara pek yeltenmeyen 3 yaş civarı bir manyak, biri heran kakasını çişini yapıp üstünde oturarak gidebilecek bir bebek, ikisi de kadın mesanesine sahip olunca herkesin çişi farklı zamanlarda gelirse sizce biz bu yolu kaç saatte gideriz. Bence geri bile gidebiliriz. Çiş molalarının dışında en iyi ihtimal ile Ela'nın en az 2 kere kriz çıkarma potansiyeli mevcut. Coca'nın her mantar gördüğünde durma potansiyeli mevcut. Bir de ''bu ne ağacı acaba'' diyerek yavaşlamaları da var. Sürekli susayan ve susadıktan sonra yarım saat içinde tuvalete gitme ihtiyacı duyan benim 6 kere durma potansiyelim mevcut. İki kere de Ece'nin meme emmesi veya gıdası için çıkardığı krizi halletmek için durma potansiyeli mevcut. Bence hayatımızda yaşadığımız en renkli seyahate gidiyoruz.

- Şimdi ben diyetteyim ya. Google'da bir salata aratır mısınız lütfen? Fotoğraflarına bakın lütfen. Neden tüm salata yiyen kadın fotoğrafları ağzını yaymış gülüyor bana söyler misiniz? Gerçekten salata bu kadar mutlu ediyor mu? Kadınlar ''Ahh tatlı salatam, çok tatlısın. İçimdeki vahşi hayvanı ortaya çıkarıyorsun.'' der gibi bakıyorlar.
Şimdi benim anlamadığım birşey var. Ben Ela'ya hamile kaldım hamileliğimde 22 kg aldım. Sonra bir 8 kg verdim. Sonra bir 2 kg verdim. Sonra 2.5 kg verdim. Sonra Ece'ye hamile kaldım. 3 kg verdim. Sonra 7 kg aldım. Sonra 7 kg verdim. Sonra 4 kg verdim. En son bir 2.5 kg verdim. Bu durumda 3 senede 29 kg vermiş oluyorum peki nasıl oluyor da 16 kg fazlam var. Ben bu matematiği çözemedim, çözebilen varsa haber versin.

- Ece sarılıyor. Hem de nasıl. Ne kadar güzel bir duyguymuş. Bir bebeğin ilk kez sana sarılması. Kafasını da omzuma koyuyor. Bugün tekrar aşık olmuş durumdayım. İnsan birkişiye aşık olmuyormuş. Aynı anda farklı birçok aşk yaşıyormuş. Hiçbiri de birbirine karışmıyormuş. Hatta birine olan aşkın diğerlerine olan aşklarına neden olabiliyormuş. Acaip bir şey. Aşkın faizi aşk. Off saçmalıyorum neyse. Şu alttakilere aşığım işte. Asıl kaynağı gösteremem valla, isyan edersiniz.

- Valla tatile gidiyoruk dedik ya. Ama dönüş olayımız açık. Ne zaman yurda dönücez belli bilem değil.
- Bugün CMYLMZ'a gidiyoruz. Kulise girebilirsem iş dilenicem. Beni kadrosuna alsın. Mektuplarını yazarım.

1 yorum:

anne kaleminden dedi ki...

üşenmedim denklem kurdum senin için :) hesaplarıma göre başlangıç noktasına dönmüş olmalısın.. yani ela ya hamile kalmadanki kilona... ayrıca salata yazıp arattım ama görsellerde. sen de dene bak ne harika bir manzara iştahım kabardı sabah sabah :)) bi de biz de çoluk çombalak 4 günlüğüne antalyaya gidiyoruz. bakalım kim daha mutlu dönecek :) ne kadar rezil olursak o kadar iyi deyip baştan gözümü kararttım valla :))) iyi tatiller...