5 Mayıs 2010 Çarşamba

Mankenlerin Zor Görevi

Sevgili Manken Arkadaşlar;
Evet kızlar, bu büyük bölüm. Podyumu ele geçirmeliyiz ve hataya mahal yok. Planı açıklıyorum, işte bu plan..


Aldatıcı olduğunu biliyorum ama hepimizin ezberlemesi şart. Hazır mısınız? Size güveniyorum..

Aldığınız bunca eğitimden, kendinizi yetiştirmenizden sonra bu işi de başarıyla yapabileceğinize güvenim tam..

Ebru Şallı, sana bir hamile bölümü açıyoruz. Burasını Esra ile birlikte yürüyeceğiniz için biraz geniş tuttuk. Esra, gerçek hamile kıyafetleri sunacak, sen de gazı olan ama osuramayan insan kıyafetleri sunacaksın. Osuruk deyip geçme, metan çok delikanlı bir gazdır. Oksijene gıkını çıkaramaz ama etkisi uzun süre hissedilir. Bir de gerçekçi olsun diye kıvranarak yürümen lazım ama bu çok zor değil 62 derece fazla kıvırtırsan bu iş olur.

Podyuma çıkıp beraber hamile pilatesi yapacaksınız. Şaşırma sakın, bünyesine bakıp da spor hayatına bugün başlayacağını sanma, sen agu gugularken o denizde yüzüyordu. Her zaman böyle bir balina değildi. Senin gibi kendine özel spor stadyumu yoksa onun suçu ne. Ona da verin bir spor salonu bir de gidecek vakit, bir de çocuklara bakacak 2si yatılı 3 bakıcı, o da seninle aynı sportif görüntüye girer. Senin burnunu yapan onun da burnunu yapsa senden ne eksiği kalır, zaten boy uzatmanın sırrı bulunmuş günde 34 defa pilates yaparsa iyi bir hırsla 1.5 sene içinde Güliver kadar boyu da olur. Neyse pilates derken uyarmalıyım, zaman zaman iyice gebeş aklına bürünen Esra düşebilir, ne yaptığını unutup aval aval bakıp kalabilir, nedensizce gülme veya ağlama krizine girebilir; ona yardımcı olmalısın. Ne de olsa senin zekanda ne kadar değişiklik olabilir ki çok az oynamıştır. Ama onun zekası seninkinin seviyesine inmesi için baya bir düşüşe geçti, bu da bünyesinde bazı arızalara neden oluyor zaman zaman. Esnemelerde, bacaklarını açarken sağına soluna dikkat et. Sağındaki solundaki Esra'ya çarpmayasın. Kafana televizyon kadar taçlardan takma, iki yana dönerken mazallah birinin gözünü çıkartacaksın.

Bir de pilates bitince gidip Esra'yı öp ve sadece 1.5 kilo aldığı için tebrik et. Bunu hakketti. Pilatesden sonra karşılıklı yeşil çaylarınızı höpürdetirken istersen ona biraz da kivi yemenin incelikleri, çocuk kendi kendine nasıl büyür, çayır çimende yakalanıp katledilen böcek maskesi nelere iyi gelir, bir ultramilyonermilyarder nasıl tavlanır ve sırtını yaslayıp yan gelip yatılır, japon balığı suratlı olabilmenin yollarını anlatabilirsin. Eğer karşında 5 dakikadan fazla durabilirse o da sana sorabileceğin bazı bilim ve teknik ve kültür ve sanat sorularına yanıt verebilir.:) Bir de son olarak sen şöhretli olabilirsin ama karşındaki de bir gecede ünlü olacak kapasiteye sahip, haberin olsun..

NOT: Hamileyken yaptığım saçmalıklar sayılmaz.

4 yorum:

İlkiz dedi ki...

ben sana cok guluyorum yaa:))

Kaymacina dedi ki...

Koptum :)

ZeyNes dedi ki...

:))) be gebeşlik sana çok yaradı Esroşum yaw...

Eko Anne dedi ki...

Dimi manken bilem oldum..