9 Temmuz 2010 Cuma

EkoAnne Radikal'de

1.5 yıl önce bir blog açıp, kendimdeki yazma zevkini keşfettiğimde, sonra bir eksiklik var bu mecrada diyip araştırmalarımı yayınladığım EkoAnne'yi açtığımda bir gün bir röportaj isteği ile bir gazeteden arayacaklarını, bana artık EkoAnne deneneceğini, Ela'nın blogundaki yazılarıma güzel yorumları olan hatta "sen bir komedi dizisinde yazmalısın", "Ayça Şen'den bi eksiğin yok sen de biryerde yaz" diye mailler alacağımı hiç düşünmemiştim. Anneliğin zorluğunu paylaşmak için kendime bir nefes alma amacıyla amatörce başlattığım bu hobim bugün bana gurur verdi. Önce Gülüş'ün dergisi Alternatif Anne geldi, şimdi de Radikal'deki bu röportaj. Kızımdan sonra en büyük gururum bu hobim artık.

Geçtiğimiz cumartesi günü yaptıkları röportajın bir kısmı Radikal'de yayınlandı. İnternetteki sayfasına da burdan ulaşabilirsiniz. Annelerin yazarlıklarını konu alan yazıda Alternatif Anne ve Feminist Anne de yer alıyor. Ne diyeyim Ayça Şen'i bilmem ama bir gün Gülse Birsel gibi senaristlik yapmak çok isterim:) Okuyan, gelen, yorum bırakan, güzel dostluklar kurduğum herkese teşekkürler..


7 yorum:

Burcu dedi ki...

Bir imza alabilir miyim?? :) Tebrik ederim Esracım, gerçekten güzel bir iş çıkarıyorsun. Ece doğduktan sonra da umarım yazmayı bırakmazsın.

Adsız dedi ki...

Tebrikler :)

sanberk dedi ki...

tebrikler canım.Senin yazılarını okumaktan hep çok zevk alıyorum.Seni gazetelerde görmek hiç şaşırtacı değil gayat normal geldi ban.Çünkü senin yazıların gazeteler aitir.Umarım devamı gelir.Bizimle böyle değerli yazalarını paylaştığın için teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Harikasın Esra, tebrikler!

durununannesi dedi ki...

Harikasin Esra'cm,tebrik ederim.tüm yazılarını zevkle takip ediyorum.
Hem çok güzel noktalara deginip,hem de bunları o kadar güzel bir dille
anlatıyorsun ki...
Tekrar tebrikler...

Kadir ERDOGAN dedi ki...

Sevgili karicim, bende cok tebrik ediyorum seni. Seninle gurur duyuyorum. Bu arada o gazetenin Ela tarafindan burusturulmamis bi versiyonunu bulsak iyi olabilir :P

Eko Anne dedi ki...

Herkese çok teşekkürler:) Desteğiniz çok mutlu etti beni..