17 Haziran 2010 Perşembe

Antalya Yanıyor!!!

Bu yakınlarda Antalya'ya gelmeyi düşüneniniz varsa, tek bir sözüm var. Sakın gelmeyin. Dün itibariyle sıcaklıklar öyle bir fırladı ki insanı oturduğu yere yapıştırıyor. Dün sokakta sıcaklık göstergesini 52 derece gördüm. Akıl almaz bir sıcaklık. Zaten beklenen sıcaklıkta 41 derece gözüküyor ve önümüzdeki birkaç günde böyle gidicekmiş. Hamileliğimin son zamanlarını yaz aylarında geçirmek benim kaderimmiş bunu anladım. Bir önceki hamileliğimde de betonlara yapışasım gelirdi, ama Antalya zaten içerde 36.5 derece su ile gezen bir kadın için aşırı sıcak bir noktada. 2 gündür hiçbirşey yapasım gelmiyor. Sabah 7.30'da denize gidiyorum 9'da eve bir giriyorum akşam 6 olmadan dışarı çıkmaya korkuyorum. Bütün gün klimanın altında dolaşıyorum.Tansiyonum sürekli oynuyor. Bu sıcakta insan bu vücuda nasıl su yetiştirsin.

Bizden haberler böyle. Akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum.

Dünden Ela ile aramızda geçen iki diyalog aklımdayken:

Ela: Ben babayla uyumak istiyoyum.
Ben: Kızım baban Ankara'da. Sonra gelicek.
Ela: Babam işde mi uyumuş?
Ben (dumur) : Hayır kızım evde uyumuş.
Ela: Uçakla hemen gelsin..

Ela : (Banyoda havalandırmayı göstererek) Bu ne?
Ben: Havalandırma kızım.
Ela : Ordan kaçalım.
Ben : (dumur)

Şaka gibi değilmi söyledikleri. Bunları 2 yaşında bir çocuğun söylediğini bana söyleseler ben de inanmazdım ama Ela son zamanlarda çok çılgın şeyler söylüyor. Eğer yazmazsam unutucam diye kaydetmek istedim.

5 yorum:

elif ada dedi ki...

He he çok güldürdü beni Ela. Özellikle havalandırmadan kaçma fikri. Neler düşünüyor bu bıdıklar ya. Sadece bir gün onların yerine geçmek için çok şey verirdim

durununannesi dedi ki...

Ela esprili,eğlenceli bi insan olucak,belli.hazır
cevapliliga bakar mısın?süper...
Biz azıcık daha havalar ısınsın,öyle gelicez:)
52az geldi..
İyi bakın kendinize,özledik çok.
Öpüyorum

ZeyNes dedi ki...

Ankara'da 31 derecede bile bunalırken 52 dereceyi düşünemiyorum Esracım...Yaz hamileliği zor geçiyor gerçekten!Ela'yı sıcak falan etkilememiş anlaşılan,modunda yine bizim spider:)

Eko Anne dedi ki...

Umur;
Ben de onlr gibi düşünmek çok isterdim.

Bİgecim;
Valla esprili olması şaşırtıcı değil aslında, bana çekmiş değil mi:) Siz gelirken 100'e yaklaşıcaz herhalde.. kaynıyoruz.. biz de sizi özledik.

Neslihancım;
Ela'yı hiçbirşey etkilemiyor. Tam gaz devam..

durununannesi dedi ki...

aslında oyle yazıcaktım...gerçekten:)ana-kız kırar geçirirsiniz ortalığı...