15 Aralık 2009 Salı

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ!

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! Geçen hafta içinde tekrar insan içine çıkan Tiki Ela uzun zamandır olan sessizliğini bozdu. "Arkadaşlarımla eğlenmemi hiç kimse engelleyemez" diyen Ela,"" ilahi adalete inandığını" da ekledi.:) Önce arkadaşı ...gil'lerin kızı İdil Hanım'la hasret giderdi. Kendilerini o bisikletten öbür ata atan ikili, kuklalarla oynayıp, una da bulandılar ve felekten bir gece çaldılar.


Dur Durak Bilmiyorlar! Geçtiğimiz günlerde İdil hanımla tekrar sosyal hayatına dönen Ela Naz sonra evinde Selin'i de ağırladı. İkili eski günleri yadettiklerini, pisilere şavşanlara burdan selam söylediklerini de ekledi. Objektiflere verdikleri neşeli pozları ile sayfaları renklendiren bu ikili daha adından çokça sözettirir.


Dikkat! Dikkat! Neler oldu neler.. Ela Naz Hanım yeni imajıyla TikiCan gözde bekar Efe Bey'in davetine konuk oldu.. Olanlar oldu..

Bu gece daha çok konuşulur. Ela Naz Hanım arkadasları Efe, Duru, Beren, İpek, Melisa ve Doruk ile felekten bir gün çaldılar. Çılgın danslar ve son moda oyuncakların damgasını vurduğu gecede vukuat çok az oldu.. Yemeklerin ne kadar güzel olduğunu ballandıra ballandıra dile getiren İkoncan Ela "her giydiğim ertesi gün yok satıyormuş. Lütfen beni rahat bırakın. Atla deve değil herkes yurtdışından giyinir" diye veryansın etti:)

Fotoğraflar: Ela'nın Uydusu
Kıyafetler
Ela'nın Body'si : Gucci 8500$
Ela'nın pantolonu : Chanel 3200£
Ela'nın çorabı: Prada 7000 TL
Ela'nın gülümsemesi : Aynı annesi - Paha biçilmez

6 yorum:

Evin dedi ki...

:)))))))))))
yazacak birşey bulamıyorum. sadece:
YERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. hepsini hem deee:)))
:))) Ela mucize Esracığım, maşallah. bu arada Ela'ya Efe'yi dolap ve halı boyamada yalnız bırakmadığı için teşekkürlerimi ilet lütfen;))) walla yarattıkları eserleri silmek istemedim, çok özel hepsi. bizim mucizeler büyüdüklerini gösteriyorlar böyle; ama dün temizlikte hepsi silinmiş:(
çoook güzeldi herşey çoookkkk. hep gelin, hergün gelin. çok seviyorum ben bu serserileri, çok tatlı hepsi maşallah. siz de tabii;)
öperizz
E&E

Sen Gelince dedi ki...

Nerden buluyorsun bunları ya:) Bence Ela böyle eğlenceli ve pozitif bir annesi olduğu için çok şanslı olduğunu farkedecek bir sürü sonra:) Sevgiler:)

Güneş Akay dedi ki...

Ne geceymiş gerçekten :=))

MELİSANIN HATIRALARI dedi ki...

:))Bence de paha biçilmez olan onun ve senin gülümsemen ve beni bu yazılarınla inanılmaz gülümsetmen.Sevgilerimle.

Eko Anne dedi ki...

Meralcim;
O senin güzel gülüşün, çok şekersin..

Sen Gelince;
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Eğlenceli birşeyler yapmaya çalışmadan duramıyorum.

Evin;
Biz de sizi özledik bile. Çok tatlı hepsi değil mi.

İlkiz dedi ki...

Esra, bu senlikli bulusmalar senin anlatiminla daha guzel oluyor yahuuuuu :))