10 Aralık 2009 Perşembe

Aborjinler Ev Bastı....



Valla o gün sabah herşey normal başlamış gibiydi. Ela Hanımla şıkşıkıdım eşofman giyindik ve MyGym'e gittik. Hafta içi sakin oluyor diye gittik bi baktık herkesler orda. Melisa orda, Selin orda, hatta Amerikanya'da uçarken görülen Mira bile ordaydı. Neysem efendim bizim hiç yerinde durmayan Ela ve Melisa zıpçıktıları dün MyGym boyunca yine ordan oraya savurdular bizi. Mygym sona erince dedikki bugünkü aktivite bunlara yetmez. Meral ve Melisa ile birlikte bize geldik.

Sözde önce onları uyutup biraz sohbet edicektik. Onlar bizi uyuttu. Öğleden sonra yine iplerini kopardılar. Sandalye kapmaca, kutu içinde devrilmece derken baya oynadılar.


Melisa Ela'ya harika bir ayranlı nar hazırladı. Ela da afiyetle yedi. Artık sakinleşip aktivitemizi sonlandırmak üzereydik kii..

Evimizi Aborjinler bastı. Bu aborjin ırkı çok tatlıymış kardeşim. Boyları 1 metrenin altında, haliyle dilimizi bilmiyorlar. Yüksek enerji sahibi bir yapıları var. Bir anda 5 m2'ye dağılma kağasiteleri de çok yüksek.
Bazen çok tehlikeli olabilen bu ırk kendi içlerinde çok şakacı ve neşeli yaratıklar. Şarkılar yoluyla ağızdan ağıza birçok bilgi aktarıyorlar. Ellerinin ayaklarının hiç kontrolü yok, çok da gamsızlar.
Bizim eve de bir süre neşe saçan bu yaratıklar. Birbirilerinden ayrıldıktan sonra pıt diye bayılıp gittiler.. Demek ki neymiş. Aborjinleri zayıflatmak istiyorsan birbirinden ayıracaksın. Çünkü gücü birbirlerinden alıyorlarmış.

5 yorum:

elif ada dedi ki...

He he severim ben bu aborjinleri. Ne bu un mu? Bizim evdeki biri iki digeri dort ayakli iki aborjinle denesem mi yoksa haddimi bilip otursam mi karar veremedim..

MELİSANIN HATIRALARI dedi ki...

Çok güzel yazmışsın gülmekten gözümden yaş geldi burada.Çok eğlendiler çok eğlendik iyki gelmişiz size.Resimlere de bayıldım.O aborjinler varya iyki varlar!Sevgilerimle.

banushka dedi ki...

haaa.. super kızlar bunlar...
Bu arada şu aşırı hafıza sorunum hala devam ediyor ya... ne Mira'sı ya Mira'nın ne işi var MyGym'de dye düşünürken yakaladım kendimi... Hani döndüğümün ertesi sabahı 7 de işe gitmem yetmiyormuş gibi çocuğumu bakıcı ablası ile mygyme gonderdigimi de unutuyorum ya... ay korkunç durumdayım.

Eko Anne dedi ki...

Banucum;
Mira senden gizli kacıp MygYm'e oyuna gidiyormus haberin olsun haha.

Umur;
bence dene guzel oluyor ama sizin 4 ayaklının uzerinde un gorunmez olur soyleyim.

Meral;
bi dahakine galeta kullanalım:)

Evin dedi ki...

Esracığım, una bulandıkları resimle koyacağını söylediğinde bu kadarını ummamıştım! tamamen yenme kıvamına gelmiş bu pofuduk poğaçalar:)) senin mobilyalar, halılar falan da tabii;)
çok eğlenmişler yaa, bayıldım bütün resimlere. Meralin okurken gözünden yaş gelmesini anlıyorum; benim bile okurken gülmekten çenem ağrıdı.
artık yarın neler olacak bakalım, hadi hayırlısı:)
öpüyoruz sizi
Efe&Evin