4 Kasım 2009 Çarşamba

Mim'sel Kayıt

Bige bana 2 tane mim şutlamış. Elimden geldiğince dilimin döndüğünce cevaplayacağım.
1. mim

1. Dolabı açtığında hangi renkler daha fazla?
Siyah ve Mavi. İkisini de çok severim.. Mavi çok güzel renk, siyah da çok asil.

2.Alışverişe gittiğinde hangi mağazaya uğramazsan olmaz?
Zara grubu tüm markalara bakarım. Massimo Dutti, Marks & Spencer ve Nike.. Tabii şimdi bir de Zara Kids, Joker, Mothercare'e de bakıyoruz. Cocayla gitmişsek zorla Teknosa ve bilimum teknoloji mağazasına bakıyoruz.

3. Kendini rahat hissettiğin giyim tarzı?
Abiye, haha beni abiyede ben bile görmedim.. Tabii ki spor.

4. Kesinlikle seksi diyebileceğin şeyler?
İnce bir bel, fit bir vücud çuval giyse seksi olur.. Tahmin edersiniz ki kendimi anlatıyorum:)
Ama çok hoşuma giden bir tarz var. Siyah body ve dar kot pantolon beraber çok çekici duruyor.

5.Asla giymem dediğin kıyafetler?
Vatka, tayt üstüne 80'lerin tunikleri. Allahım ben sanırım 80'lerin kıyafetlerinin hepsinden nefret ediyorum. 80'lerde minicik bebe olmama rağmen o çiçekli gömlekler falan aman allahım tüm 80 serisini atmak istiyorum.

6. Fiyatları gereği ulaşılması zor yabancı markalardan beğendiğin?
Abercrombie & fitch, D&G, H&M... Olmasa da olur sanki çok giyermişim gibi ama bakmak hoşuma gidiyor. Kadın ırkının zayıf noktası işte.

7. En fazla yatırım yaptığın sektör?
Sanırım kitap ve Ela ile ilgili şeyler.. Teknolojiye para harcamıyorum, bir eve bir manyak yeter.

8."Kitap,Film,Spor" hangisini diğerlerinden çok yapıyorsun?
Sanırım en çok film izliyorum ama kitap da çok okuyorum bak bilemedim şimdi. Ama ben bir multitasking manyağı olduğum için kitap ve filmi, film ve sporu, kitap ve sporu birarada yaptığım da çok oluyor. Aynı anda birtek işi yapamama huyum var.

9.Dışarıdayken yemek yemeyi en çok tercih ettiğin yerler?
Num num, Quick China, Sushi Co..


2. Mim
Bloğuna neden bu ismi verdin?
Çünkü doğru ben Ela'nın etrafında dönen uydusuyum.

Bloğuna yazarken star tribiyle olmazsa olmazın var mı?
Evet durup dururken yazamam aklıma bir fikir gelmesi lazım. Ama o fikir nerde gelirse yazarım, yer, durum, saat farketmez. Bugün sabah pencereyi açtık, kuşların ötüşünü içimize çektik, çıktık dolaştık ıvır zıvır akşam da yattık gibi sıradan yazılar yazmaktan hoşlanmıyorum. Bir fikri olması lazım, bence hoş bir içeriği. Gremlinler bugün bize geldi gibi birşey yaşamamışsak. E kendimi çoğu zaman tutamadığım içinde yazmayı düşündüğüm yazı ile yazıyı bitirdiğim şekli kişiliğimden kaynaklı çok farklı oluyor çünkü yazarken bir bakıyorum geyik yapmaya başlamışım.

En son satın aldığın garip şey nedir?
Ben geçenlerde "zıkkımın kökü"'nü buldum bir aktarda, dayanamadım aldım. Dilerseniz size de bir gıdım vereyim. Herşeye iyi geliyormuş. Bir de bir ara geçi boynuzu almıştım.

Şeker gibi olduğun anlar?
Genelde şeker gibiyim. Ela yanımdayken, onunla oynuyorken. Cocam yanımdayken, akşam birkaç birşey seyredip biraz geyik yapıyorken. Tek başıma gezmeye çıktığımda. Bilgisayarımın başında, yanımda çayım yazı yazıyorken. Sevdiğim bir kitabı okurken, dans izlerken, vs vs.. Ne zaman değilim biliyor musunuz? Son zamanlarda. Griple ilgili kızım için endişelenip napıcağımı bilemediğim zaman, çocukların öldüğünü duyduğum zaman, GDO'lu gıdalarla ilgili konuşmalar dönüyorken bu ara şeker gibi olamıyorum.

Arkadaşım artık sormayın dediğin şeyler?
Kızım bu çocuk üşümez mi?
Hala emziriyor musun? Neden?
Neden tamamen işe dönmüyorsun?

Aynaya baktığında gördüğün şey?
Şimdi ben eskiden aynaları çok severdim ama şimdi sevemiyorum çünkü kendime bakamıyorum. Neden mi. Ela sabah 7' de kalkıyor evet eşeklik bende, kız güzel uyuyor diye akşam takılıyoruz geç yatıyorum sonra sabah uyanamıyorum. Evet 7 normal insanların kalkıp işe gittiği saat ama ben ben olalı dünyayı o saatte görmemiştim ki şimdi sürünerek uyanıyorum. Bu durumda nasıl kendime bakayım. Bakmazsam da aynaya bakacak isteği kendimde bulamıyorum.
Ama bu yazdıklarımdan mutsuz olduğum sonucunun çıkmasını istemem sadece durum bu'dur. Ben aynı anda süper anne, iyi bir eş ve çok bakımlı kadın olamıyorum. İlk 2'sini elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Şu sıra işime de geliyor bu rahatlık.

Kendini okutan blog?
Farklı içeriği ile okutan, düşündüren, güldüren veya benim gidemediğim diyarlara gidip oraları yazan.

Bu blog sahibesiyle karşılaşabileceğin yerler?
Normal zamanda Gordion, Cepa, Açık hava parklar, ODTÜ.. Şu sıra bize gelirseniz biz de karşılaşabiliriz.

Ben de Banu'yu ve Çiğdem'i mimliyorum. Zamanları varsa cevaplasınlar.

----------
Bugün Ela ile bir ara dışarı çıkma gafletinde bulunduk. Bir böceği dışarı çıkarmak için tüm camları açtım ve camlar geri kapanmadı. Sonra içeriye yağmur yağmaya başladı. Ela çıldırdı ve korktu ikimiz de üşüdük ve çığlık atmaya başladık sonra dışardaki herkes içeriye ruh hastasıymışız gibi bakmaya başladı. Sileceklere deli gibi basmaya da devam ettim çünkü göremiyordum sonra anladım ki iç pencereye dolan sular yüzündenmiş. Sonra nasıl olduğunu anlamadım bir şekilde eve geldik.. Ve pencereler kapandı.. Pek dışarı çıkmasak gerçekten de iyi olacak.

1 yorum:

banushka dedi ki...

üff bu 5. defa yorum bırakmaya çalışışım umarım bunu beceririm... zaten bunu becerirsem 3 vakte kadar mimini cevaplayacağıma dair de kuvvetli bir işaret olacak :)
geçmiş olsun... benim daha sandaletlerim ortada iken kışın gelmesine hiç adapte olamadım. Umarım çabucak geçer gider...