12 Kasım 2009 Perşembe

Ela'nın Babası Emma Watson

Önceden uyarıyorum çok saçma bir yazı ile karşı karşıyasınız. İsterseniz hiç okumayın.
Heritage diye eğlencelik bir sayfa var. Bugün biraz kendi kendime eğlendim. Fotoğraf yüklüyorsunuz benzeri olduğunuz ünlüleri size kolaj yapıp gösteriyor. Ben güzelim galiba ya. Gerçi başka bir fotoğrafla en çok Einstein'a benzer çıktım (tabii ki yüz olarak zeka olarak değil) ama sonra başka bir fotoğraf koyunca aman allahım güzel insanlara benziyorum çıktı. En çok Andie Macdowell'a benziyormuşum. Hani şu 800 yaşına kadar kozmetik reklamlarına çıkacak olan kadın. Listede bir sürü model de var. Tabii bu fotoğrafı çektirdiğimde 50'li kilolardaydım, sanırım şu anki halimle Einstein'a benziyorum. Herneyse listede bir tek Richard Gere var. Bayık filmlerin kralı, onun dışında gururla listemi saklayabilirim. Tekrar 50'li kilolara gelince çıkartıp gösteririm.



Tabii ki bununla duramadım. Ela'ya da baktım. Bildiğim tüm çocuk artistlere benziyor çıktı. Ölüleri gören çocuk ve Harry Potter'daki esas kızlardan Emma Watson.. En çok Emma Watson'a benziyormuş. Olsun güzel çocuk Emma. Adı da güzel. Hoşuma gitti. Ve devam ettim.

Bu sefer Emma Watson'ı koydum. Emma Watson en çok kendine benziyor çıktı. Çok şaşırtıcı değil mi. Yine birkaç güzel insan var. Demek ki Ela da güzelmiş.. Sonra sinir oldum Ela benden çok Emma Watson'a mı benziyor yani.

Kendimi anne, Emma Watson'ı baba olarak yerleştirdim. Look-alike Meter %4 oranında Emma'ya benden daha çok benzediğini gösterdi. Yani kızım benden çok Harry Potter karakterlerine benziyor. Kendi de bu fotoğrafda zaten masal karakterlerine benziyor ya neyse.

5 yorum:

Evin dedi ki...

Esracığım, seninle konuştuğumdan çıkardıklarım bile yetmişti ama sırf şu yazdıklarından da einstein zekan olduğu açık bence.
inanılmaz ve çoook komik, pardon keyiflisin;P
ne diyordun; görüşünce görüşürüzzz
öptüm:)

MELİSANIN HATIRALARI dedi ki...

Esracım ben de en sondaki look-alike meter daki senin resmini %99 annene benzettim iyi mi :)

yeşim dedi ki...

Valla çok komiksin Esracım, Allah da seni güldürsün einstein arkadaşım benim:)))

Eko Anne dedi ki...

Ne Einstein'ı arkadaşlar ya.. Tipim benziyo tipim. Neyse evet Meralcim annem de Einstein'a benzer. Onun çenesi hiç çekmemiş ama Eisntein'ın o kadar konuştuğunu hiç sanmıyorum.

MELİSANIN HATIRALARI dedi ki...

:)))O zaman Emma watson.