15 Ocak 2011 Cumartesi

Köpeğini Emziren Manyak

Ben de diyorum ki ben anaçların anaçı bir manyağım. Annem bile diyor ki, ''kızım sen benden de anaç çıktın''. Demek istediği ''manyağın tekisin, hala 2.5 yaşında kızını bile emiziriyorsun, 2'sini aynı anda, arka arkaya emziriyorsun. Habire memede bir canlı var''. Olsun analar bacılar ben böyleymişim, sonradan anladım. Evde bakıcı var, ondan çok ben çalışıyorum. Bazı şeyleri ben yapmasam olmaz, illa canım çıkıcak.

Ama köpeğini emziren şu kadın kadar değilmişim. Kadın da benim taktiğimi anlamış, muhtemelen toddler olan köpeğini susturmak için emziriyormuş. Göğsünü gere gere fotoğrafını bile koymuş. Burdan tıklayabilirsiniz. Olmadı bu şimdi bu kadını geçmem lazım. Yarından tezi yok Ela'nın balıklarını emzirmeye başlıyorum. Kaçılııın..

4 yorum:

inanirsakolurbence dedi ki...

Ciddi ciddi emziriyor aşmış:D

sanberk dedi ki...

bititm resmen:)
Ah canım ne özeniyorum ne özeniyorum sana.Aslında benim de aklma geliyordu çocuk doğrayım de oğluma tekrar anne sütü vreyim.Bence çok güzel yapıyorsun.

Filiz Morkoç dedi ki...

Sabah sabah güldürdün beni, balıkları emzirme procesine bayıldım:-))) Emre emse valla ben de emziricem ama yanaşmıyor sıpa, gelip öpüp gidiyo...

ÇokBilmiş dedi ki...

O kadına bir çift lafım var: Yürü git allasen kardeşim işin mi yok! Böyle meme veren kadınlara hastayım; hiç mi hassaslaşmıyor bunların meme ucu?