6 Ocak 2011 Perşembe

Ela'nın Yeni İntikam Yöntemleri

Yoo, hiç dokunmayın. Burası bizim evimiz, salonumuz falan değil. Burası Ela hanımın canının isteğine göre tasarımını değiştirdiği kişisel çalışma alanı. Bir laf etmeye kimin cesareti olabilir. Haşaa.. Hem kızımızın 30 sn içinde kendine parkur yaratma ve bu parkuru evdeki tüm eşyalarla düzenleme sanatı gelişiyor. Pardon eşyaları ile diyecektim. Evdeki tüm eşyalar onun canım benim. Biz izin verirse koltuğun bir köşesinde oturabiliriz. Onun izin verdiği kanalı açabiliriz. O yeşil derse ağzımıza lokma alabiliriz, kırmızı derse asla alamayız. Yemekler de onun. Kendisi yemese de. Tuvalet de onun. Çişiniz olsa bile izin vermezse gidemezsiniz. Gitmeye çalışırsanız olanca gücüyle bağırarak ağlamaya başlarsa kaçacak delik ararsınız. Bir de tuvaletler onun olsa da o isterse kakasını kiloduna yapabilir. Ona kim engel olabilir. Caart kabakaat. Uykuya ne gerek var. Hiç bir zaman uykusu gelmez onun. Uyku aciz insanlara ait bir özellik. Bizim kızımız çok güçlü.

Neyse diyeceğim o ki. O biiir canavar, o bir holigan, o bir acımasız, oooo ikiiii buçuk yaşındaaa amaaa o yine deee çok tatlı.

8 yorum:

inanirsakolurbence dedi ki...

Amanın talan etmiş evi:D

Hilal dedi ki...

yaramaz çocuk akıllı olurmuş:) öperim ela'yı da Ece'yi de.

Bilges dedi ki...

ANAAMMM... allah kolaylık versin arkadasım.. :)))))

Benden Bizden dedi ki...

enerji bombasi bu yahuuu! :)

rengarenkli dedi ki...

çok başarılı bir çalışma olmuş elacım, çalışmalara devam. geliştir kendini.

Limonlu Turta dedi ki...

Bak şimdiden uyarıyorum, 3 yaşına kadar geçmiyor bu azgınlık durumu. Bazı konularda mesela tuvaletini yapmak gibi, zaman zaman esneklik gösterdikleri oluyor. Bu arada çekmecelerdeki her şeyi olur olmaz yerlerde bulmak, çamaşır çekmecenden tirbüşon çıkması, firi firi aradığın eldiveninin tekini tencere dolabında bulman filan, vak'ayı adiyeden.
Şimdi sen tabii Ela'da bu durumun olabileceğini önceden tahmin edebilirdin de -hani damacanalar üzerinden mutfak tezgahına tırmanan bir minispider olduğundan-ben herkeslerce Muniseliği tescillenen sukunet prensesinden bunu beklemiyordum. Resmen vurgun yemiş gibi oluyor insan. Tek tesellim, acayip eğleniyor olması. Evin her köşesini annesi iki büklüm olup toplayacakmış, ne gam?
Ama artık çoooooooooooook özledik yav!
Öperim,
ç.

ÇokBilmiş dedi ki...

Annecimmmmm! Okurken bir an korku filmi izliyormuşum gibi gözlerimi ellerimle kapayıp, parmaklarımın arasında baktım gayri ihtiyari :)))

sanberk dedi ki...

ah aklı şey seni:)akl çalşıyor bu maymunun:)ama holiganınz çok yaratcı ve çok şirin:)sabr annesi sabır.Böyle bişey ancak aklı biri çocuk yapar bu şekilde düşünürsen daha rahat olursun:)