16 Kasım 2010 Salı

Ece 2 Aylık

Ece kız tam 2 aylık oldu. Zaman çılgınca çabuk geçiyor. Geçtiğimiz haftalarda bilinçli bir şekilde sesimize, gülümsememize karşılık gülmeye başladı. Gölgelere, ışıklara çok ilgisi var, gözleri faltaşı gibi açılıp izliyor ışıkları. Genel olarak sakin bir bebek. Hatta az ağlayan bir bebek diyebilirim. Hele Ela gibi kolik bir bebek büyüttükten sonra Ece bize melek gibi geliyor. Agu ve gugular başladı. Tek tek sesler çıkarıyor. Ela uyanır uyanmaz ağlardı, Ece uyanmadan önce 10 dk mızmızlanıp bizi uyarıyor. Benim de işlerimi halledicek (el yıkama, tuvalete gitme veya son kaşığımı ağzıma alma, su içme gibi) biraz vaktim oluyor, ağlamadan önce. Gece uykusuna çabuk alışmıştı çok şükür gece uykularımız da aynı şekilde devam ediyor. 2 aylık bir bebek için daha fazla ne söylenirki, iyi ki doğurmuşum ne diim.. Ona olan aşkım her geçen gün büyüyor..

7 yorum:

Benden Bizden dedi ki...

Masallah Ece kiza ve size, hep boyle guzel devam eder insallah :) kokluyorum onu doya doya :))

Fatma dedi ki...

Maşallah kuzuya. Bu arada iyi bayramlar tüm aileye.

Eko Anne dedi ki...

Benden Bizden ;
Biraz daha büyüseler de tanıştırsak değil mi..

Fadiş;
Teşekkürler.. Bizden de iyi bayramlar..

MELİSANIN HATIRALARI dedi ki...

iyi dogdu inanamıyorum 2 aylık oldu :) aşkı 2 ile çarptın ya helal olsun.

Adsız dedi ki...

Cok seker kız olmuş bu fıstık hem uslu hem tatlı maaşallah.İyi bayramlar..

Bilges dedi ki...

ohhh.. masallah o boncuk gozlere... ne kadar hızlı geciyor zaman... seni bekliyorduk heyecanla.. o kadar oldu mu kii .. şaştım kaldım.. cabuk gecsin istiyorum bi yandan da zaman çaktırma:)))

Limonlu Turta dedi ki...

Ay, gerçekten rezalet! Hem bu kadar yakın oturup hem de şu saate kadar görüşememiş olmamıza başka bir şey diyemeyeceğim. Önümüzdeki hafta hastalanmasak da bir görüşsek artık! Valla özlemenin ötesine geçti hissiyatım.
Öperim yanaklarınızdan. Ece'yi de şimdilik koklamakla yetiniyorum:)
ç.