26 Mart 2010 Cuma

Elondor Ne Durumda? Cinsiyeti tahmin edin....

Bugün başıma giren ve kafamı patlatmak istediğim ağrı beni hiç rahat bırakmadı. 14. haftalık olan Elondor mu bunu bana yapıyor diye biraz bakındım. Bamm.. İnternette ilk karşıma çıkan 15. haftayla birlikte başağrısı, kabızlık, midede yanma olabilir diyor.. Bu başağrısını ilkinden de hatırlıyorum ama artık birbirine giren günler yüzünden zamanını hatırlamıyorum. Keşke o zaman da blog tutuyor olsaydım ne kadar güzel olurmuş. Neyse başım öyle ağrıyor ki uyku tutmadı. Abuk subuk saatlerde yazı yazdırıyor bana. Herneyse bir de diyor ki "idrara sık çıkma da şiddetini artırabilir." Hadi canım. Daha ne kadar şiddetini artıracak, evden su içerek çıkıyorum aşağı iniyorum tuvaletim gelmiş. Çüş demek istiyorum kendisine. Bana bak Elondor rahat bırak mesanemi. Karnım, gazdan şişmiş gibi hafiften çıkmış durumda. Gerçi ilk hamileliğime göre kilolu olduğum için çok rahat hala şişman modunda dolaşıyorum. Bu arada karnımın çıkması da bana garip geliyor. Gebeliğin başından beri 3 kilo verdim, ve daha 3 aylık hamileyim. Bu gebelikte Ela'daki gibi olacaksa yaz aylarında devasa karnımdan çok çekeceğim var. Ela'ya hamilelik fotoğraflarımda hile olduğunu düşünenler bile var.

Herneyse Elondor 10 cm ve 70 gram olmuş artık. Bugün ilk kez çarpıntım oldu ve bana çok sevdiğim çayı yine bırakacağımı müjdeledi. Şimdilik günde 1'e indireceğim bakalım. Geçtiğimiz hafta içinde ilk kez kelebek kıpırtısını hissettim. 2. hamilelikte daha erken hissedeceğimi söylemişti doktorum. Çok tatlı bir hismiş, hatırladım. Umarım bu da ablası gibi olur da hergün çok hareket ederek bana varlığını çok hissettirir. Gerçi bu içerde çok hareket eden modellerin dışarı çıktığında neler yaptığını 1 nomero bize çok güzel anlattı ama napiim Ela'dan sonra bu pek hareket eden bir bebek olmazsa akıl sağlığımı nasıl korurum bilemiyorum..

Mide bulantılarım artık çok nadir oluyor, mesela aç kalırsam veya işte x bir zamanda onu bilmiyorum. Ama buna şükür. Enerjim de çok arttı, sürekli gezmek istiyorum. Bugün havuza da gideceğim inşallah.. Bana bakın arkadaşlarım bana hasta muamelesi yapmayın ben sadece hamileyim, heryere giderim herşeyi de yaparım. Allah sağlık versin..

2 hafta sonra cinsiyetini öğreneceğiz.. Şimdiiiii cinsiyet tahmini yapmak isteyenler bakalım kaç kişi bilecek.. Cinsiyeti doğru tahmin edenlerle çocuklarla buluşalım.. Size pasta da ısmarlayım.. Yanlış tahmin edenler gelemesin. Başka şehirde olanlar mecburen eğlencesine katılacak.. Haydi bakalım bahisler açık..

16 yorum:

AYÇA dedi ki...

Canım pasta çektiyse namertim :p
valla esracim dediğin ilk günden beri erkek olarak hissettim. Benim pasta visneli olsun :)

saricizmeli dedi ki...

kız bence:)

Burcu.. dedi ki...

ben kız diyim ve frambuazlı siparişi vereyim o zaman :)

Berna dedi ki...

Ben uzaktan katılayım eğlencesine, kız diyorum :)

Emine dedi ki...

Bende uzaktayım ama erkek bence:))

Öznur ve Kuzusu Kutluay dedi ki...

Bana erkek gibi geldi. Nerden geldi bilemiyorum:))Buarada hiç ayırt etmem, pasta olsunda.

ZeyNes dedi ki...

Kız kız kız....çok eminim ben:) pastam kestaneli olsun lütfennnnnnn

Evin dedi ki...

akşam o kadar iç, sonra başının ağrısını KIZa yükle ;)

yeşim dedi ki...

benim içime hep kız diye doğuyor esracım.. Bu arada benim pastam muzlu çikolatalı olsun lütfen şekerim:))

Burcu dedi ki...

Limonlu pasta isterim. Kızzzz..... :)

durununannesi dedi ki...

hayırlısı olsun:) ben kız diyorum arda erkek...hadi bakalım...pastayı boşver bana kısır yap:)

elif ada dedi ki...

Bence bu bir oğlan. Esracığım, ilk kez hamile olduğunu söylediğin günden beri iki numeronun bir oğlan olduğunu düşünmekteyim. Hatta sana baby shower yapalım demiştim ya. Gözümün önüne mavi mavi balonlar falan geldi. Aslında bizim sana pasta hazırlamamız lazım ama... Neyse ben de frambuazlı isterim

Eko Anne dedi ki...

Bigecim;
sana kısır istediğin zaman yaparım..

Umur;
siz pastayı sonlarda kesersiniz..

Dur bakalım kimler kazanıcak..

füsfüs dedi ki...

esra bana ilk günden beri hep erkek gibi geliyor, hadi bakalım:)

Benden Bizden dedi ki...

Uzaklardan bir tahmin yapayim ben de: kiz diyorum :)

Defne'nin Annesi dedi ki...

Ben de bir erkek gelecek diyorum ve baby shower'ın pastası benden diyorum:)