31 Mart 2010 Çarşamba

Cocaya Açık Mektup

Sevgili Coca;

Birlikte olduğumuz 10 yılın sonunda senin muhtemel bir seri katil olabileceğine dair bir sonuca vardım. Veya uzaylı. Senin üzerinde bilgi topladığım 10 yıl boyunca, bazı ilginç ve sinyal veren davranışlarda bulundun; her erkeğin aksine sen girdikten sonra her seferinde tuvalet kapağını kapalı bulmamı saymıyorum (bir kere hariç). Sanırım şimdi elimde kanıtlayacak yeterli kanıt mevcut.

Kanıt #1:

Bu sabah bana güzel olduğumu söyledin. Bazıları bu tip bir davranışın normal olduğunu söyleyebilir taa ki bu sabah aşağıdaki gibi göründüğümü gözönüne alana kadar:


Bu, bu şekilde ilk davranışın değil. Başta benle kafa buluyorsun sandım, ama bu tip şeyleri gözlerini taa yüzüme dikerek çok içtenlikle söylüyorsun. Ben de hareketlerini "seri katil davranışı" dosyasında toplamak zorunda kalıyorum.

Bir keresinde de ben ağlarken bana güzel olduğumu söylemiştin - tüm yüz vasıflarımdan sıvı akıyordu, omzuna yaslanmıştım ve bufalo sesleri çıkarıyordum. Sadece bir sırrı olan seri katil böyle bir zamanda karşısındakine güzel der.

Grip olduğumda da aynısını yapmıştın. (Gerçek: Grip olduğunda kimse güzel olmaz. Grip ve güzellik çakışmazlar bile. Hatta aynı sayfada Venn diyagramı çizecek olsan çizgilerini buluşturamazsın.)

Bir keresinde söylediğinde bana bakmıyordun bile. Sana sorduğumda. "Bilmem için bakmam gerekmez" gibi ağzından trilyonda bir çıkan nadir felsefi laflardan birini ettin. Nerde kullanıcağını iyi biliyorsun ama. Acaba aynı zamanda öldürdükten sonra bedenimden nasıl kurtulacağınıda mı düşünüyordun? Kendimi hemen banyoya kitledim güvende hissetmek için. Aslında kilit kullanmamın sebebi Ela'dan kaçmak ama neyse. Bir kere hissetmişim kilitlemem gerektiğini sen ya da kızın ne farkeder.

Kanıt #2:

Biliyorsun ki hamile bir insanım ben. Geçen gün bana çikolatalı birşey verdin. Kilo almamam gerek biliyorsun ama çok sevdiğimi de biliyorsun. Bunun iki anlamı olabilir.
A) Beni şişmanlatmaya çalışıyorsun ki çocuğunu doğurduktan sonra da yeterince semiz olayım ve beni öldürüp, yiyeceksin sanırım.
B) Birşeyler saklıyorsun. Muhtemelen beni şişmanlatıp sonra öldürüp yemek istediğini saklıyorsundur.

Kanıt #3:

Hiç gaz çıkarıyor musun???

Kanıt #4:

Mükemmele yakın olduğumu söylüyorsun. YALANCI!!!

Bir keresinde bavuldan şampuanımı çıkarmaya üşendiğim için 2 gün duş almadım. Bu, şimdi mükemmel insanların yaptığı birşey mi? veya şu şekilde görünmek?


Coca, küçük oyununu biliyorum artık. Bu konuda biraz daha az şeffaf olabilirdin. Eğer bu davranışların devam ederse, kendimi sana karşı savunmak için hukuka başvurmak zorunda kalabilirim.
Kendini uyarılmış kabul et.
bir de merak ediyorum..


Neden balığa gitmek için 7'de kalkmak o kadar kolayken, işe gitmek için kalkmak o kadar zor?

5 yorum:

Burcu dedi ki...

çok keyifle okudum bu yazıyı :) Hamilelik insanı güzelleştirirmiş zaten, bir de erkekse daha da güzelleşirmiş öyle derler.. Ben kız olacak diye tahminde bulunmuştum ama.. Aman sen zaten güzelsin, mercimek kız olsa bile ne kadar çirkinleşebilirsin ;)

Adsız dedi ki...

harika bir yazı olmuş, keyifle okudum hatta resimlere bakınca çok güldüm.okudukça hamile olasım geliyor, özendirici oluyorsunuz, bilginiz olsun :)

Ömer Tuna dedi ki...

çok güldüm yaa keyiflede okudum. 2'ye hamile olduğunu bilmiyordum. bende düşünüyordum artık sizin tecrübelerinizi okur öyle karar veririm.

Eko Anne dedi ki...

Burcu;
Ne kadar güzel sözler çok teşekkür ederim. İçimi aydınlattın..

ALyamaya;
Dünya nüfusuna katkıda bulunucam sanırım. Ne mutlu bana..

Ömer Tuna;
İnşallah en uygun kararı verirsin..

Kırmızı ibikli horoz dedi ki...

oğlum uyumadığı için sinirden ağzımdan köpükler saçılıyordu biraz önce, bu yazıdan sonra şimdi deli gibi kahkahalar atıyorum.. oğlum bu hallerime şahit. nasıl bir çocuk çıkar acep ortaya?!!