2 Ekim 2011 Pazar

Kendim İçin Yeni Bir Dönem

Uzun zamandır yapmadığım birşey yaptım. Çok sevdiğim birşeyle ilgili hayatımda bir adım attım. Kendimi geliştirmek istediğim bir yönde hayatımda bir değişiklik yaptım. Kendimi çok keyifli hissediyorum. Bundan sonra 5 ay boyunca senaryo yazarlığı öğrenmek için Sahne Eğitim Derneği'ne gideceğim. Zaten tutkunu olduğum yazma konusunu bir adım öteye taşımak ve aklımdaki fikirleri hayata geçirmek için bu eğitimin bana olumlu ilerlemeler katmasını umuyorum. Açıkçası ilk dersimiz çok da keyifli geçti. Oyunlar falan oynadık. Bir de senaryo ödevimiz oldu.

Sahne Eğitim Derneği'nde her yaş için tiyatro ve yazarlık eğitimleri, küçük çocuklar için yaratıcı drama eğitimleri de oluyor. Önümüzdeki yıl için Ela'yı da göndermeyi istiyorum bakalım. Şimdilik bu sene ben öğrenciyim. Bakalım başarılı olabilicekmiyim. Çok heyecanlıyım.

4 yorum:

AYÇA dedi ki...

Esracim ne iyi yapmissin. İnsanin mutlu olduğu yerlerde olmak her daim basariyi getirir. Yeter ki sev ve iste. Bak eski oyuncuyum. Sen yaz ben oynarım :))))))

Pratik Anne dedi ki...

Tebrikler ve basarilar diliyorum. Hem de iyi eglenceler.

Oglak Kizlari dedi ki...

Hah tam oldu. Zengin olunca bizi aramassınız, buralar yazmassınız artık.

Joke joke.
:-)
Kolay gele

Şakacı anne Çiğdem

cuckan dedi ki...

süpersin,
10 numara bir iş, mutlu anne, mutlu çocuklar, mutlu aile demek. Önce ruhunu doyur, gerisi gelir zatinden. Onca doğur, çalış, didin, büyüt, acık da kendine mutlluk alma zamanı geldi... Darısı benim de başıma boncuklarıma dönme zamanım gelsin artık...