8 Eylül 2011 Perşembe

Yoldayız - Gün 2



Yolculuğumuzun 2. günü fotoları. Bir sonraki resim yaptığımız yolun google uydu'dan görüntüsü. Girintiler çıkıntılar, gidip geri dönmeler, daire çizmeler pek bol.


























Karaöz'e gittikten sonra garip bir maceramız var. Karaöz'de biraz dinlenip denize girdikten sonra Adrasan'a gidicez. Ve sahilde üzerinde Likya yolu yazan 23 km'lık levhaya inandık. Sahil yolundan gidelim mis gibi deniz kenarı dedik. Vurduk kendimizi yola. Çok az sonra yol toprağa döndü ve hem dar bir yoldu hem de tırmanmaya başladık. Allahım dedim yine mi. Ela minikken de böyle bir yolculuğumuz olmuştu. Neyse yol tırmanıp yanda dik ve altı deniz olan bir uçurum oldukça ve arkada uyuyan iki minnak yavru olunca ben baya tırsmaya başladım ama coca orda burda durup keçiboynuzu yemeye, sanki kordon boyu geziyormuş gibi kakırdamaya devam ediyordu. Baya bir gittik gittik derken birden yol bitti. Bildiğin önümüz orman. Ben bir hüsrana uğradım o kadar gitmişiz. Neyse daracık yoldan 80 manevrada dönerek gerisin geri tırsık yoldan geri döndük. Tabii ben biraz gevşemiş oranın buranın fotoğrafını çekmeye başlamıştım. Geldiğimiz yere dönünce vurduk kendimizi arka dağlık yola 20 dk'da Adrasan'daydık.







Rota'nın gerisinde de fotoğraflar konuşsun. Oldukça yorucu ama bence çok da keyifli bir yolculuktu. Bu 2 günden sonra çocuklar biraz büyüyene kadar hazır olmadığımıza karar verdik:P Daha yolda yaşadıklarımızı da yazmadım.










2 yorum:

Nil dedi ki...

Ne güzel yerler. Bakalım benim eşim ne zaman cesaret edecek kızımızla yola çıkmaya???

kuzunun annesi dedi ki...

Bizde o Likva yolunda Derviş diye bi yer aramıstık , allahım cık cık cık , allahın elini degdirmediği yerler ... Sonra tırıs tırıs döndük tabi. Aklıma geldi.