3 Eylül 2011 Cumartesi

Biz Bu Bayram Yollardaydık!

1. Gün - 1. Bölüm



Bırakalım fotoğraflar konuşsun derdim aslında ama sanırım konuşmadan edemiycem. Aslında planımız Antalya'dan çıkıp yarım günde Mavikent'e kadar gidip dönmekti. Çocuklar ve cocayla ilk kez çekirdek aile olarak bir gezi yaptık. Mavikent yakınlarında Karaöz'e geldiğimizde çocuklar arabada uyuduğu için cocayla az daha gidip Finike'den dönelim diye konuştuk. Fakat Finike yakınlarına geldiğimizde çocuklar uyandı ve güzel bir denize girilecek mekan bulup denize girince ya buralara kadar gelmişken Demre'ye gidelim, yok oraya gelince de Kaş'a gidelim Kaş'a gelmişken Kalkan'a gidelim.




Sonuçta baya bir gezmiş olduk ama sonunu düşünen kahraman olamaz derler ya işte biz kahraman olduk. Kalkan'a geldiğimizde çocuklar arıza çıkarmaya başlamıştı ve akşamüstü olmuştu bile. Sonunda ordan dönerken kendimizi bir otele atmak zorunda kaldık. O otelde yaşadıklarımızı da daha önce yazmıştım.



Sırada bu yolun hikayesi ve güzel fotoğraflarımız var. Artık şimdi bırakalım fotoğraflar konuşsun.



Bu fotoğrafçılık işine ciddi ciddi taktım galiba. Otun, fokun fotoğrafını çekesim, fotoğraf gezilerine çıkasım var. Bakarsınız birgün düğününüzün veya doğumunuzun konsept fotoğraflarını çekerim.
















Hiç yorum yok: