16 Eylül 2011 Cuma

ECE 1 Yaşında !!!











Heey! En sonunda ilk doğum gününe geldik. Bir yıl önce ailemizde değildin, karnımdaydın ve şimdi nerdeyse her zaman burdaymışsın gibisin. Hepimizi birçok yönde çok değiştirdin - hepsi iyi değişikliklerdi - ve ben bugün dönüştüğün küçük kıza inanamıyorum. Eğer bana inanmıyorsan, büyüdüğün zaman boyunca ne kadar değiştiğini görmek için çektiğim fotoğraflarına bir bak.









İlk anı


Ece 10 günlük


Ece 2 aylık


Ece 4 aylık


Ece 6 aylık


Ece 7 aylık


Ece 10 aylık

Yazacak çok duygu olmasına rağmen, yazamayacak kadar duygu yüklüyüm. O yüzden bu postu fotoğraflarına bırakıyorum. Seni çok seviyorum. Ablanın o masum bakışlarının aksine, o muzip baban gibi yaramaz bakışlarını çok seviyorum. Hayatımıza bir bomba gibi girmeni ve bizi tam bir aile yapmanı çok seviyorum. Umarım çok sağlıklı güzel bir ömrün olur kuzum. Her şeyin iyisini, güzelini senin için diliyorum. Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın.

5 yorum:

yaseminkale dedi ki...

amin....

elif ada dedi ki...

Henüz tanışamasak da biz seni çok seviyoruz Ece. Nice nice mutlu ve sağlıklı yıllar diliyoruz sana. Tıpkı annen gibi, hayattan zevk almayı, gülerek bakmayı, doğmayı sevmeyi bilen bir insan ol... Ve hep çok mutlu yaşa

kuzunun annesi dedi ki...

mutlu yıllara , saglık ve güzelliklerle

Itır dedi ki...

nice senelere..hep gülsün yüzün!

Mlke_Btkn dedi ki...

Oyyy ama yaa :/
Duygusala bağladım sabah sabah :(
Amiiiiiinnn diyorum kocaman bir Amiiinnn,
Glen yüzleri hiç solmasın inşallah, Ne kada güzel gözleri ve kirpikleri var ayrıca maaşallah :)

öperimmm sizi .)