23 Şubat 2011 Çarşamba

Süpersonik Biberon

Hayır arkadaşım bu bir su reklamı falan değil. Su şirketleri de peşimden koşuyordu zaten. Ama bak iyi fikir sanal reklam uygulamasına başlasam accık da para kazanırım bu işten. Her neyse konunun özüne dönersek yukarıda gördüğünüz icat, Ela'nın tüm biberonları 2 gün içinde kırması ve hala dana kadar olmasına bakmadan biberonla süt ve su içmek istemesi üzerine anırarak ''beberon beberon'' diye ağlamasını müteakip babasının her zamanki Mak Gayvır kişiliğinin yüzüstüne çıkıp pet şişeden kızına el emeği göz nuru beberon yaratması olayının ürünüdür. Boşuna yok BPA'sız alalım bizim enikler zehirlenmesin, ay cam alalım daha sağlıklı diye kıvranmışız. Al işte mis gibi dışarda 0.5 tl satılan pet şişe, hem de polikarbonat değil. Üstünü de delip ağzını geçirdinmi mis gibi beberon. Daha ne istiyosun yurdum halkı. Sen de ol kendinin Mak Gayvırı yavrucuklar ağlamasın, ülke ekonomisine de katkı olsun ne diyim.

Not: Ekranınızın renk ayarı ile oynamayınız bu Ela'nın yüzündeki renkler hergünkü sanatsal çalışmalarının ürünüdür. Artık kalıcı olduğunu, isminin anlamını yüzüne yansıtmaya çalıştığını düşünüyoruz.

Bir de bugünden diyalog ekliyoruz.

Ela: Bana erişte çorbası yaparmısın anne?
Ben: Yapamam canım nasıl yapılacağını bilmiyorum..
Ela: Bak şimdi bunları pişir. Tabağıma koy

Afiyet olsun

5 yorum:

annesininmimosu dedi ki...

icat süper.diyaloğa ise bayıldım:)

Benden Bizden dedi ki...

haha supersiniz, cok guldum yahu :)) cok alem bu ela :)

Limonlu Turta dedi ki...

Baba kişisini tebrik ve de takdir ediyorum. Dilli dilazer Ela Hanımın pratik çorba tarifine de bayıldım. Bizim evin de salon duvarları, Selin'in mobilyaları ve dahi eli, vücudu, suratı, saçı hep rengarenk. İstediği tonu tutturamazsa bi de benden yardım istiyor "anne biraz daa koyu tuyuncu yapabiliyiy miyiz?" diye:) Bu arada memleketim insanına yaptığın çağrıyı da çok yerinde buldum:)
Öperim,
ç.

Burcu dedi ki...

Ah Elacım bu annenin senden öğreneceği çok şey var :))

Eko Anne dedi ki...

evet arkadaşlar daha benim öğreniceğim cook sey var..