16 Nisan 2010 Cuma

Aktivite Sonrası Hasar Raporu

Oyun grubumuzda çocuklar tek tek 2 yaşına giriyorlar. Bu hafta sonu asil oğlan Eren'in doğum gününü kutladık. Çocuklar yine coştu eğlendi, biz de artık daha fazla sohbet edebilmenin keyfine baktık. Bana öyle geliyorki sanki çocuklar bahane biz, görüşmek, konuşmak istiyoruz.

Gün, keyifli ve eğlenceli geçti. Fakat yine bir doğum günü sonrası önce Ela grip oldu. Şimdi de tüm aileye yayıldı. Herkes birbirinin sümüğünü siliyor evde. Çeşitli şekillerde ve kademelerde hasta olan ailemizde normal sesi çıkan tek kişi yok gibi. Allahdan dış kuvvetler yetişti de birbirimize bakmaya çalışırken daha da yıpranmadık. Bir 2 yaş altı çocuk, bir hamile, bir de çocukdan da çocuk baba olunca başka birisi bize bakmazsa zor atlatırdık durumu. Ela'yı anneme devredip geri kalan kendi başının derdine bakınca biraz daha kolayladık sanırım.Ama Bundan sonra açıkhavaya çıkıcaz. Benim için doğuma kadar kapalı alan aktivitesi bitmiştir.

Doğum günün kutlu olsun Eren, İpek ve Melisa.. Hepsi şimdi 2 oldular. Kaldı bizimkiler.

6 yorum:

ZeyNes dedi ki...

Esracım bu aralar bende tırsıyorum kapalı alanlarda bulunmaktan. Kış günlerinden daha riskli geliyor. Çok geçmiş olsun, kendinize iyi bakın!

Burcu dedi ki...

Bizim başımıza ne geldiyse ya yüzme havuzundan geldi ya top havuzundan... Geçmiş olsun çok...

Fatma dedi ki...

Tüm aileye geçmiş olsun.

AYÇA dedi ki...

Gecmis olsun esracim. Havalar çok güzel gidiyor. Kapalı alana gerek yok artık :)

elif ada dedi ki...

Esracığım, çok geçmiş olsun. Biz de yeni atlattık. Bir salgın durumu varmış bizim dr öyle dedi. Bu arada haberleri aldım. İkinci kızımız geliyormuş. Valla bilememiş olabilirim ama ben de Ayça gibi pasta yemeye geliyorum. Olmadi kendi pastamı alıp gelirim ona göre. Güzel kızının yanaklarından öp benim. Kucak dolusu sevgiler. Çabuk iyileşin olur mu

Eko Anne dedi ki...

Umurcum;
Tabii ki seni de bekliyorum. Çok yakında mail kutuna bir mail düşer.. Ada'yı öpüyorum..