30 Ekim 2009 Cuma

Bütün Kızlar Toplandık !!!


MyGym grubumuzdan Meral büyük bir cesaret örneği göstererek 15-19 aylar arasında beş minik canavarın ve annelerinin olduğu bir grubu evine davet etti. Sen misin davet eden biz de elimizden geleni yaparız ve heryeri dağıtırız. Gün sakin başlıyormuş gibi görünse de sen bu görüntüye aldan maa.. Meral ve Melisa malikanesine ilk biz gittik. Melisa ile Ela önce tatlı tatlı birbirlerine üzüm yedirdiler. Hani 2 az 3 çok derler ya Duru ve Bige gelir gelmez aksiyon başladı. Hemen hafif itişmeler, çadır eve ben giricem hayır sen dışarda kallar falan ama yine de uzun süredir beraber MyGym'e gittiklerinden artık birbirlerini tanıyan ekip yaşlarından beklenmedik şekilde fazla hasar olmadan birarada oynadılar.
İlkiz ve Beren, Melek ve İpek de gelince tam oldu kızlar takımı başladık aktiviteye. Ama Meral acaip hazırlanmış. Bir dahaki sezon Mygym yerine Meral'e götürelim diyorum çocukları. Çocukların yapmadığı aktivite kalmadı. Öncelikle ben Ela'ya çikolata vermiyordum ya. Ela orda çikolatayı bulmuş. Sonra da bir güzel eller, ayaklar, yanaklar, kulaklar çikolataya dalmış. Eh napalım artık düşünür o gün yediğim neydi neden bizim evde hiç yok diye. Birtek bizim canavar yemedi tabii hepsi çikolatayı mideye indirince artık tutabilene aşkolsun. Enerji patlaması.

Meral önce tepsiye irmikleri getirdiğinde hepsi birden tamamen daldılar irmiğe. Ama tabii bu ay çocuklarının ilgisi ne kadar sürebilir ki 15 dk sonra heryeri dağıtıp kalktılar. Bu arada sevgili Meral, Melisa'nın odasından oyuncakları teker teker getirecekti ama tabii ki Ela Hanım bu görevi bırakmadı iki dakikada bir Melisa'nın odasına gidip bir oyuncakla dönüp salondaki kabalığı artırıyordu.

Onlar oynadıkça bizim neşemiz arttı. Çok komik görüntüler yakalamaya başladık. Meral'in getirdiği kutuya Ela balıklama dalınca öbürleri de durmadı tabii. Kutuya Melisa, Ela ve Duru üçlüsü her kombinasyonla beraber girme başarısını gösterdiler. Bu arada İpek yemek yedi, Beren de İlkiz'e yapışık onları seyretti. Sonraları Beren de açıldı. En son ütüsünü alanlara kızdığını gördüm. Bilimum gelen kutu ve sepet türü şeylere kucak kucağa binen kızlar artık hareketlerini ayyuka çıkardı. Ela zaten böyle zamanlarda kendinden geçiyor ve kesinlikle gözü beni görmüyor. Olsun bireysel davranması hoşuma gidiyor. Mandal oyunu, baloncukları ağızlarına alma, birbirlerine kafa göz dalmakdan sonra en son Meral'in, bizimkiler içindeki su oyuncakları ile oynasınlar diye getirdiği yerden yüksekliği 1 cm olan suya Ela Hanım dalarak bütün vücut ıslanmayı başararak artık benim enerjimi tüketti. Resimlerde görüldüğü gibi defile yapmak için 3 çeşit kıyafet değiştirmedik biz. Önce çikolata ile sonra suyla yıkanarak elimdeki kıyafet stoğunu yine tüketti Ela Hanım.
İçtiğim birkaç çayı hatırlıyorum çok eğlenceli bir gün geçirdik. Çünkü çocuklar tam 3 saat durmadan oynayarak bizi kahkahalarla güldürdüler. Her zamanki gibi az sohbet edebildik ama olsun yine de eskisinden iyi durumdayız. Bu aktiviteyi bebekler olmadan da tekrarlamak lazım ama nasıl.. Günün sonuna doğru Evin ve pozcu Efe geldi. Efe kızlara göz süzdü, bizlere poz verdi. Biz de Evin'le iki sohbet edebildik. Güzel bir gün daha böyle bitti. Sonuçta savaş alanına dönen bir ev, çılgın bebekler ve yorgun bedenler ama keyifli bir hatıra kaldı. MyGym'i bırakıp MeralGym'e abone olmaya karar verdik.

7 yorum:

MELİSANIN HATIRALARI dedi ki...

:))çook güldüm ya süper yazmışsın ..Her zaman beklerim..Bayılıyorum kuduran bebeklere.omrumce o kutuya girip çıkıp kedi gibi oynamalarını unutmayacağım.Ayaklarınıza sağlık iyki geldiniz.iyki mygym grubumuz olmuş.Not:Eylemlerim devam edecek!:)

durununannesi dedi ki...

Çok güzel bir gündü:)Resimler ve yazı da çok komikler:) Süperler:) Çok yorgun geldim ama giderken yorgunluktan eser yoktu...Meral dinlensin bayrağı ben devralayım diyorum ama çıta çok yükseklerde:)

sule_bilge dedi ki...

şu kutuya giren kafaya bak ya :D

banushka dedi ki...

ben en çok Meral'i tebrik ediyorum :) irmik, çikolata, su aktivitelerini bir araya toplayarak çocukların gönüllerinde taht kurdu bile benden söylemesi... ha bir de kutuya dalan kafaya koptum :)

Eko Anne dedi ki...

o kutuya giren kafa bugun dudagıma kafa attı. dudagım yarıldı. kontrolsüz güç böyle oluyor iste.. Banu'cum artık Meral'in favori teyze olması kaçınılmaz onu geçmemiz zor görünüyor. Bige; hadi bakalım sen neler yaptırıcaksın..

MELİSANIN HATIRALARI dedi ki...

Esra çok geçmiş olsun.Meralgym den sevgilerle.

Evin dedi ki...

Ela'nın ilk kostümünü görememiştim; fotograflarda gördüm artık. malum ben geldiğimde yeni duş almıştı:)))
çok tatlı yaa; bu arada sen toplu fotograflara Ela'nın da olduğunu koymuşsun; bende hiç Efe'nin olduğu yok. Bige de Ela'sız ve Efe'siz foto bulmuş:))
ben hepsini yerimm...
çok geçmiş olsun sana canım; neyse ki kuzuya birşey olmamış;) (tipik anne lafı:) )
biz de bekleriz