27 Ağustos 2009 Perşembe

Patronum 76 cm'lik bir cüce

Ela'nın vücudunda anlamsız kırmızı benekler oluştu. Ateşi de yok. Aldık doktora götürdük. Ne menem bir böcekse bizi yemeden kuzuyu yemiş. Allahdan mikrobik değilmiş. Bir böcük gözüne kestirmesi olayı yani..

Gitmişken boy pos bir muayeneden geçti bizimki. Boyu birbuçuk ayda tam 3.5 cm uzayarak 76 cm olmuş. Hep tiny miny takılırken birden %60'a cıktı persentilimiz.. Deniz güneşin faydasını gözle görüyoruz. Kilosu da 600 gr artarak 9.900 gr olmuş. Yani serpilmiş bizim kız. Zaten kilo olarak kilolu bir bebek değil. Olmasını da istemiyorum, sağlıklı olsun yeter ama tatil baya yaramış bizimkine..
Ela'nın ağzındaki tüm dişler birbiriyle çıkmak için yarışıyorlar. Heryerden bir dişi fırtlıyor. Sayamadım bile.. Bu garip gurup hareketlerini sürekli dişlere bağlıyoruz ama bakalım.

Bunun dışında fena halde grip olduğum için fena halde bayık bir durumdayım.. Patronumun sözünü dinlemekte zorlanıyorum.. Sürekli meme, sürekli attaa.. Aaa benim de bir canım var.. Haklarımı gözden geçiricem.. Annelere de hak istiyoruuuzzzz..

7 yorum:

banushka dedi ki...

ehe ehe yerim ben o patronu :)

MELİSANIN HATIRALARI dedi ki...

Elacım harika gelişmiş di mi annesi ellerine sağlık.Deniz güneş çok yarıyor bebeklere.Resimlerde de goruluyor şekeer mi şekeer.o kırmızı benek gibi çıkanlar bizde de vardı yıkandıkça geçti.tatilde olmuş olabilir ..

Esracım çok geçmiş olsun.bilirim o durumu..Acil şifalar diliyorum..Sevgiler.

sule_bilge dedi ki...

ah o cüceler yok mu ...çok doğru tabir etmişsin hakkaten patronlar.
her hareket bizde de dişe yoruluyor,bi dr röportajı okudum,tırnak uzaması gibidir hiç elem vermez diyor.ama iştahsızlık yaptığı gerçek,ya adamın çocugu yok,ya da bilemiyorum.
çok tatlı kuzu maşallah
bu arada tiny yazmışsın ben de harbi tayni diye okudum :)

füsfüs dedi ki...

hehe ben de tiny okudum, tini mini mi demek istemiştin:)))
eloşa maşallah, ikinize de geçmiş olsun bu arada

Eko Anne dedi ki...

Aslında gercekten tiny yazmıstım ben ya. miny i ona uydurdum.. benim patron aklımı almıs. guzel dileklerinize saolun sekerler..

Limonlu Turta dedi ki...

Esra, çok geçmiş olsun. Yazın güneş, deniz, çeşit çeşit taze sebze, meyve derken çok hızlı büyüyorlar gerçekten. Böyle şirin patrona da can kurban tabii:)
Sevgiler,
Çiğdem Y.

yeşim dedi ki...

Esracım geçmiş olsun.. Senin minik patron gittikçe güzelleşiyor maşallah:))