10 Temmuz 2009 Cuma

Ela Naz 1 yaşında !!!

Bakın 1 senede neler değişmiş!!!


Tatlı bebişim, böceğim, tırmanıcıgillerden pırpırnaz Ela Naz bugun 1 yaşına girdi. Geçen sene ilk gördüğüm anı hatırlarken bana şu an inanılmaz geliyor. 3.900 kg ağlayan bi bebekden 9.300 kg yürüyen, koşan bir canavara dönüştü. Ben de her anına tanıklık ettim. Bir insan yavrusunun bir sene içinde nasıl, ne kadar çok şey öğrendiğine tanıklık etmek muhteşem birşey. Bugun hatta babba, giy, gel, al gibi kelimeler söyleyebiliyor.. O benim canımın bir parçası, tatlım, birtanem. Umarım tüm hayatın boyunca o gülümsemen yüzünden eksik olmaz bebeğim. İyi ki doğdun, iyi ki hayatımıza girdin... Bana inanılmaz duygular hissettiriyorsun.. Mutlu yıllar bebeğim..

3 yorum:

ZeyNes dedi ki...

Doğum gününüz kutlu olsun!Ela herşeyden önce sağlıkla yaşasın, çok mutlu olsun insallah:)

yeşim dedi ki...

Doğum gününü kutlu olsun canım benim, nice yaşlara inşallah, annenle, babanla tüm sevdiklerinle birlikte, sağlıkla ve mutlulukla:))
Elacım bu arada Mert seni dört gözle bekliyor, Antalyaya gidip gelin, sonra anneciğine söyle, hemen bize gelin tamam mı tatlım)

banushka dedi ki...

Ela'nın ilk yaşı, senin de annelikteki ilk yılın kutlu olsun. İkinizin de yüzünüzden kalbinizden gülümsemeniz hiç eksik olmasın...
Sevgiler,