23 Temmuz 2009 Perşembe

Ev Kazaları.. Fotomodel Ela


10 sene boyunca üyesi olduğum hatta bir dönem başkanlığını yaptığım bir derneğin bu sene bir projesi vardı. Konusu "0-6 yaş arası çocuklar için evde güvenlik" olunca yakın arkadaşım olan başkanları Yonca benden yardım istedi. Hem Ela'nın fotografları ile bunu yapabilir miyiz diye. Hem de tasarımcı oldugum icin brosuru yapmak konusunda. Dokümanları alıp gelmiş. Ortaya üstteki gibi birsey cıktı. Şimdi bu broşürleri oyuncakcılara ve cesitli yerlere dagıtacaklarmıs. Hatta bu proje ile "Yaratıcı Toplum Hizmeti" ödülü kazandılar. Kızıma da hoş bir hatıra oldu.

Fotoğrafları çekerken yapmak isteyip yapamadığı birçok şeyi yapabilme imkanı doğduğu için bizim böcek çok eğlendi. Ama film icabı yapabildi.. Broşürlerin büyük hallerini görebilirsiniz.

Geçen gün bir arkadaşımızın oğlu 3. kattan balkondan düşmüş. Allahtan aşağıda tente varmış ona takılıp aşağı biraz daha hafif düşmüş. Yüzünden kırıklar varmış. Bunu düşününce çocukların güvenliğini sağlamanın ne kadar zor olduğunu düşünürken bunu yazmak aklıma geldi. Belki bu önlemler konusunda bir faydam olur diye.. Daha bugün Ela az daha üstüne merdiven düşürüyordu. Eskiden ortam daha mı güvenliydi yoksa biz daha mı paranoyak olduk.

3 yorum:

yeşim dedi ki...

canım Ela süper bir model olmuş, bilgiler de çok faydalı, elinize sağlık

Hülya dedi ki...

cok güzel bir çalışma olmuş ela bebek harika...elinize sağlık...bilgilendirdiğiniz içinde çok teşekkürler...

ZeyNes dedi ki...

Esra gerçekten çok faydalı bir broşür olmuş.Evi gözden geçirmek gerektiğini hatırlattı bana.Ellerine sağlık.Minik model çok tatlı,bize imzalasın lütfen bir tane:)sevgiler