20 Temmuz 2009 Pazartesi

Antalya'dan Ela Naz geçti.. ve Ela öpmeyi öğrendi.

10 Temmuz'da yola çıktık. Sevgili GPS'in sözünden gitmeye karar verdiğimiz için kimsenin bilmediği abuk bir yoldan Antalya'ya gittik.. Aslında km olarak en kısa yoldan götürdü bizi ama yollar dar ve dağlık olduğu için bize macera oldu. Akşam olduğunda coca'nın uykusu geldi. Yine ben şoför koltuğunda seyahati tamamladım. Bu GPS'in götürdüğü yere git'e uyduğumuz sürece daha çok abuk yollar, çıkmaz sokaklar bekler bizi.

Coca'nın çok az tatili vardı. 3 gün içinde Ankara'ya döneceğinden Ela ile maksimum vakit geçirmeye çalıştı.. Beraber denize girme çalışması yaptılar. Ela gerçekten suyu çok seviyor. Babasıyla denize çok çabuk alıştı.. Hatta sırt üstü babasının kucağında yatıp ayaklarını çırptığını hatırlıyorum. Bu çocuk annesi gibi çok erken yüzme öğrenicek sanırım. 2 gün çok çabuk geçti. Ve coca Ankara'ya döndü. Allahtan kardeşim E.E geldi de sonraki günler yine eğlenceli geçti.
Ela Antalya'da çok rahat ediyor. Biz de daha rahat ediyoruz. Çünkü daha çık dışarda vakit geçiriyor. Denize giriyor, deniz kenarına oturuyor sular çarptıkça eğleniyor, kumsalda oynuyor, taşları bir küçük havuzunun içine atıyor bir dışarı.. Parka daha çok gidebiliyor. Kısacası yoruluyor, daha güzel uyuyor. Geliceğimiz gün denize girerken elimi itiyordu. Çok cesaretli gerçekten. Bir de kafasını suya sokup çıkardı çok şaşırdım. Kendi de şaşırdı aslında ama çok tatlıydı.
E.E ile uzun zamandır bu kadar birlikte olamıyorduk. Ne kadar güzel geyik yapıp gezebildiğimizi hatırladım. Gündüzleri mümkün olduğunca Ela ile gezmeye onunla ilgilenmeye çalışıyordum. Akşam Ela uyuyunca anneme teslim edip kardeşim E.E ile dışarı çkıyorduk. Sushi, kalamar ve bilumum bayıldığımız şeyleri yemeğe gidiyorduk. Beach Park'da dolaşıyor. Sonra sahildeki kafelerden birinde geç saate kadar oturup serinliyorduk. Bir akşam Fanta Gençlik Festivali'nin konserine gittik. Pinhani, Ceza ve Kenan Doğulu vardı. Hiçbirinin şarkılarını pek bilmem çok dinlemem ama konser olunca hava farklı oluyor. Çok eğlendik diyebilirim Ela doğduğundan beri hatta hamilelik başlangıcından beri böyle birşey yapmamıştım.. İyi geldi. Antalya bize iyi geldi. Keşke coca da olsaydı ama sonuçta yine onun bizi bizim onu özlememizden dolayı geri döndük.

Dönerken yolda Ela'nın ateşi çıktı. Ertesi gün de çok hafif kırmızı döküntüler oluştu. Kızım% 3'e girerek kızamık aşısı yüzünden hafif kızamık döküntüsü ve ateşi çıkardı. 2 gün içinde o da geçti. Şimdi Ankara'da kaldığımı yerden hayatımıza devam ediyoruz.

Ela'nın yeni numaraları var. Bacaklarının arasından arkaya bakıyor. Kelimeleri arttı ve Ela Naz öpmeyi öğrendi. Kafamızı kendine doğru çekiyor, dudaklarını büküyor öyle güzel dudaklarını değdiriyor ki.. Bana ilk sarıldığında böyle mest olmuştum:) Şimdi babası ile sürekli kendimizi öptürmeye çalışıyoruz. Sonunda onu öpmelerimiz karşılığını vermeye başladı yaşasın:)

3 yorum:

İkizBebek dedi ki...

tatil çok yarıyor çokcuklara dimi,çok seviyorlar,sanırım anne ve babaylada doya doya zaman geçirdikleri için çok seviyorlar.

ZeyNes dedi ki...

Ela'ya tatil çok yaramış Esra.Resimlerden bile anlaşılıyor ne kadar mutlu olduğu...

yeşim dedi ki...

Elacım ne güzel görünüyor maşallah:)) E artık Ankaraya döndünüz, bekleriz:))